Geen stress meer over studiekeuze

Het onlineplatform EW Beste studies biedt al jaren onafhankelijke informatie voor een weloverwogen keuze. Met feiten, cijfers en ranglijsten over alle opleidingen. i.s.m. onderzoeksinstituut ResearchNed vergelijkt EW 2.182 voltijdsopleidingen. Hoe tevreden zijn studenten over de studie, de voorbereiding op de arbeidsmarkt, de docenten, sfeer en faciliteiten? Hoe sterk staan afgestudeerden op de arbeidsmarkt? Inschrijven voor studiejaar 2022-2023 kan nog tot en met 1 mei 23.59 uur!

EW Onderzoeken

EW Beste studies is een van de onderzoeken uit EW Onderzoeken. Onderzoeken die noodzakelijke informatie bieden voor het maken van keuzes op belangrijke momenten in het leven. Van de keuze voor een middelbare school, hogeschool of universiteit tot de ideale woonplek en meest betrouwbare ziekenhuizen en klinieken.

Voor slechts € 30,60 hebt u 3 maanden toegang tot álle EW Onderzoeken. Inclusief EW Beste studies. Bovendien kunt u in deze periode alle artikelen uit het opinieweekblad EW lezen. Geheel gratis via ewmagazine.nl

EW Onderzoeken: Wie wil kiezen, moet kunnen vergelijken.